Je bedrijf bestaat een X aantal jaren. Een mooi moment om terug te kijken, om vooruit te blikken; om te vertellen wie je bent en wat je doet. Een jubileumuitgave, een magazine, is dan natuurlijk een mooie manier om jezelf te presenteren. Attest Communicatie kan je helpen bij het realiseren van dit mooie cadeau!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om, wanneer ze jubileren, eens ‘leuk’ uit te pakken. Een receptie voor klanten, voor familie en vrienden, voor werknemers en hun aanhang… Maar een feest is pas echt compleet met een eigen magazine! Een mooie glossy met informatie – en foto’s! – over je bedrijf. Een terugblik naar hoe het was, een beschrijving van hoe het vandaag de dag is, en over waar je met de onderneming naartoe wilt.

Tekstschrijver
Als tekstschrijver – en drukwerkbegeleider – kan ik je bijstaan bij het hele proces. Als journalist interview ik medewerkers, oprichters, relaties, maar ook jou als ondernemer. Daaruit vloeien mooie teksten voor het magazine. Geen ‘bladvulling’, maar aantrekkelijke, boeiende en lekker leesbare verhalen. Verhalen die vertellen over jouw bedrijf en waar je als onderneming voor staat. Attest Communicatie helpt je van begin tot eind. Ook regelen wij de foto’s, lay-out, eindredactie en het drukwerk.

PR-middel
Een jubileummagazine is een mooie manier om je bedrijfsjubileum extra luister te geven. Een magazine is bovendien een mooie manier om je bedrijf te presenteren. Het magazine kan zo ook worden gebruikt als PR-middel. Weer eens wat anders dan de standaard flyer of brochure.

Wil jij ook een eigen magazine?
Wil jij weten wat Attest Communicatie voor je kan betekenen? Wil jij ook een eigen magazine? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op: alex@attestcommunicatie.nl.