Attest Communicatie is de eenmanszaak van tekstschrijver Alex de Jong. Alex heeft meer dan 30 jaar journalistieke ervaring en levert tekstproducties voor en over uiteenlopende zaken.

Mijn jarenlange ervaring in het schrijven van journalistieke producties voor diverse media, heeft mijn pen gescherpt.

Met een brede focus op economische berichtgeving, en op het (nieuws van het )Midden- en Kleinbedrijf in het bijzonder. Attest Communicatie is een allround tekstbureau waarop bedrijven en organisaties kunnen vertrouwen.

Web- of brochureteksten, advertorials, nieuwsbriefartikelen, persberichten, personeelsbladen, jij noemt het, ik schrijf het. Met oog voor het nieuws, met oog voor de boodschap van jouw organisatie, maar ook met oog voor de lezer. Immers: een boodschap niet helder, leuk of aantrekkelijk verpakt, komt niet over.

Daarom sta ik voor het schrijven van heldere, pakkende en enthousiaste berichten!

Informeer vrijblijvend. Stuur een mail naar: alex@attestcommunicatie.nl en informeer wat Attest Communicatie voor jou kan doen.

Alex de Jong, de tekstschrijver achter de Attest Communicatie, is lid van de NVJ, sectie freelance en attest-communicatie-werkt-volgens-de-algemene-voorwaarden-freelance-nvj (1)