Steeds meer mensen willen hun verhaal vertellen; iets over zichzelf nalaten aan kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.  Een mooi boek. Een tijdsdocument. Je levensverhaal. Maar niet iedereen kan dat verhaal op papier zetten. Ik kan dat – als professioneel tekstschrijver – wel.

Tenslotte heb ik – Alex de Jong – acht gepubliceerde boeken op mijn naam staan, schreef ik nog eens aan een tiental andere manuscripten (waarvan er twee ‘bijna’ gereed zijn voor publicatie), redigeerde ik de manuscripten van tientallen andere auteurs en publiceerde ik meer dan honderd boeken en tijdschriften.

Jouw verhaal
Ik ben schrijver, en ik luister graag naar jouw verhaal, wil dat graag ‘papegaaien en verfraaien’ naar het papier. Als je wilt, ben ik jouw ghostwriter, of gewoon de auteur van jouw boek, van jouw verhaal. Dat eigen verhaal mag volledig waarheidsgetrouw zijn, maar ook een combinatie van werkelijkheid en fantasie ga ik natuurlijk niet uit de weg. Jouw wens, als verteller van jouw verhaal, is hierbij leidend. Ik volg, geef het verhaal jouw stem en maak uiteindelijk jouw boek.

Tijdrovend
Een dergelijk project vraagt tijd – en dus geld – en is daarmee natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Tenslotte zullen we veel intensieve gesprekken moeten voeren, zodat ik al jouw relevante informatie tot een mooi verhaal kan verwerken. Dat kost tijd. Veel tijd. Tijd die ik niet kan aanwenden voor andere opdrachten. Denk dus niet dat je met een paar tientjes’ klaar bent. Dit is geen liefhebberij, maar ‘serious business’.

Tijdsdocument
Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te delen met de buitenwereld? Wil jij jouw tijdsdocument vastleggen? Vertellen wie je bent? Verhalen over wat jou heeft gevormd en heeft gemaakt tot de mens die jij nu bent? Wil jij jouw avonturen delen met een ieder die zich afvraagt wie je bent (en straks, wanneer je er niet meer bent, wie jij was)?

Neem vrijblijvend contact op, vertel me wat je graag wilt en ik maak je een offerte op maat. Mail naar: alex@attestcommunicatie.nl.