Attest Communicatie schrijft voor Floorever persberichten, advertorialteksten en artikelen voor de media, de Floorever-website en voor de Facebook-pagina van Floorever.

Floorever viert feest: nu alweer
tien jaar onbetwist de nummer 1

ZWOLLE/KAMPEN – Ze verklaarden hem voor gek, toen hij tien jaar geleden – nota bene in de crisistijd – de oude bedrijfsnaam veranderde en de naam Floorever aan de gevel schroefde. Dat was op 19 juni 2009. Inmiddels heeft Bert-Jan Postuma, oprichter van Floorever in Zwolle en Kampen, het gelijk aan zijn zijde. Zijn populaire all-in concept werd razendsnel een doorslaand succes.

Floorever biedt alles voor een mooi (t)huis. Het aanbod loopt van laminaat tot vinyl, van PVC tot tapijt, van gordijnen tot raamdecoratie. ‘Speciaal voor onze verjaardag hebben we een mooie aanbieding: iedere vierde meter gratis.’ Dat betekent maar liefst 25% korting. Houd de speciale krant met aanbiedingen in de gaten!

Alles voor de klant

‘Met ons all-in concept neemt Floorever de klant alle zorg uit handen’, vertelt Wendy Meuleman, die augustus 2014 Floorever Kampen overnam. ‘Al onze prijzen zijn inclusief opmeten, leggen en/of bevestigen’, vertelt Ingrid van Olst, sinds augustus 2013 eigenaar van Floorever Zwolle. ‘Ons concept maakt het voor de klant wel zo duidelijk en voorkomt onaangename verrassingen achteraf’, aldus grondlegger Bert-Jan Postuma.

‘We adviseren de klant graag in het voor hem meest passende vloertype’, vertellen ze. ‘Tenslotte baseer je je keuze op meer dan kleur alleen. Menigeen weet het verschil niet tussen een PVC-vloer of een vloer van vinyl. Kortom: we hebben bij Floorever een belangrijke adviserende rol.’ Het verlenen van deskundig advies is en blijft een sterk punt van deze vloerenspecialist. Daarnaast gaan ze bij Floorever altijd net een stapje verder dan je zou denken. ‘We willen het de klant graag bijzonder goed naar de zin maken. Dat betekent dat we de klant willen behandelen zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.’ Ander sterk punt is dat er uit voorraad geleverd kan worden.’

Vakkundig gelegd

Floorever beschikt over een team van vakmensen voor het leggen van tapijt, PVC, tapijt en vinyl, maar ook voor het opmeten en bevestigen van raamdecoratie. Uiteraard hoeven klanten geen gebruik te maken van de all-inclusive formule, en mogen zij ook zelf leggen of monteren. ‘Toch zie je dat steeds meer mensen kiezen voor gemak. Logisch ook. Want wie heeft er nu zin om in de weekenden of avonduren nog te klussen en het hele huis op de kop te zetten? Onze vakmensen kunnen het sneller en beter; het is tenslotte hun dagelijkse werk. Zij werken vakkundig en goed. Ze leggen de vloer, zorgen voor de juiste afwerking en ruimen ook de restanten na afloop weer netjes op. Ook trekken ze er nog met liefde een stofzuiger door, zodat je zelf alleen de meubels weer op hun plaats hoeft te zetten. Floorever maakt zo van ieder huis weer een mooi thuis.’